De huizen 

Erzsébet en Nagymama tanya zijn van oorsprong twee Hongaarse boerderijtjes. Ze staan midden in de natuur vlakbij het authentieke Hongaarse dorp Kunszállás. Beide huizen zijn gerestaureerd en ingericht naar west europese maatstaven. 

 

 

 

 

Erzsébet tanya is geschikt voor 6 personen. Een ruime entree geeft toegang tot de gezellige woon-eetkamer annex keuken. Hier staat een houtkachel en er is een hout gestookte CV, waardoor deze woning ook geschikt is voor een wintervakantie. Deze woning heeft 3 slaapkamers. 

 

 

De keuken van Erzsébet tanya is van alle gemakken voorzien met een elektrische kookplaat, vaatwasser, combimagnetron en oven

De badkamer van Erzsébet tanya is ruim. Er zijn twee wastafels, een douchcabine en een toilet.  

In de grootste slaapkamer staan de bedden in lits-jumeaux opstelling.

 

 

Nagmama tanya is geschikt voor 4 personen en heeft een vergelijkbare indeling. Deze woning heeft 2 slaapkamers.  

 

 

De keuken van Nagymama tanya is volledig ingericht met een elektrische kookplaat, koelkast, combimagnetron en vaatwasser.

De badkamer is ruim. Hier is 1 wastafel, een douchcabine en een toilet

Op de ouderslaapkamer staan de bedden in lits-jumeaux opstelling.

Nagymama tanya beschikt over een aparte wasruimte. Hier staat een wasmachine, droger en een vriezer. Gebruik van de wasmachine en droger is op basis van munten ( € 3 per wasbeurt cq droogbeurt).

In beide huizen staat een satelliet TV met o.a. Nederlandse zenders en er is een gratis wifi. 

Rondom de huizen ligt een groot terrein van ongeveer 4000 m2. Het terrein is volledig omheind zodat uw kleintjes of uw huisdier hier veilig kunnen spelen.